CBD-olie er det ’nye’ naturmedicin

I tider, hvor sygdomme af forskellige slags er med til at definere hvem man er som person i kraft af, hvilke fysiske og psykiske forhindringer man kan overskue, søger mange mod alternative medicintyper, såsom naturmedicin. CBD-olie er udvundet fra cannabis, den såkaldte industrihamp, hvilket kan sætte den nye type medicin i boksen med naturmedicin. Dog er der stadig en del diskussion på området, da cannabis i mange år har været fuldt ud ulovligt i Danmark og en lang række andre lande, da dette indeholder et aktivt euforiserende stof, der kan gøre en skæv og høj.

Det er stadig ikke lovligt selv at fremstille CBD-olie, da man som privatperson ikke selv kan fratage dette aktive stof, da det kræver lange processer og maskiner, man ikke er i besiddelse af som privatperson. Grundet dette aktive stof balancerer man derfor på kanten af loven, hvis man selv skulle producere CBD-olie, derudover er der ingen garantier for at olien ville have den korrekte effekt, da styrken ville variere meget, hvilket kan have den ulempe at man får en overdosis eller at der er risiko for at blive høj af medicinen fremfor at få de lindrende kvaliteter ud af den som ønsket.

Legalisering af CBD-olie sætter gang i et nyt online marked

Hvis man ønsker at forsøge sig med CBD-olie som smertestillende eller afslappende middel mod ens sygdom, eller sygdomme, og stadig vil holde sig på den korrekte side af loven, er der to muligheder for at afprøve denne nyligt anerkendte medicinform. Den bedste og mest sikre metode er, at man venter til 2018, hvor antallet af recepter på CBD-olie udstedt af læger overalt i landet forventes at mangedobles, hvorefter man blot kan afhente sin cannabisolie på apoteket, og endda få muligheden for at få et medicintilskud til sin nye medicin. Den anden mulighed findes grundet et hul i lovgivningen, der erklærer at medicin købt på hjemmesider, der følger EU-lovgivningen for medicin er legalt. Derfor kan man med fordel finde og købe CBD-olie på udvalgte hjemmesider, af troværdige forhandlere, der følger lovgivningen, således at man selv undgår den kriminelle sti.

Betal prisen for CBD-olie af god kvalitet

Hvis man selv ønsker at forsøge sig med at bruge CBD-olie som et behandlingsmiddel mod diverse symptomer man lider under i hverdagen bør man grundigt sætte sig ind i, hvordan dette bruges, i hvilket omfang, hvad olien indeholder samt hvilke forskellige bivirkninger, der kan være i forbindelse med indtagelse. Derudover gælder det ikke kun om at finde en online forhandler, der følger EU-lovgivningen, men som også sælger et ordentligt produkt af god kvalitet, så man kan føle sig mere sikker på at den ønskede virkning træder i kraft. Det er ikke billigt at købe CBD-olie, for uanset hvordan man vender og drejer det så kommer det fra stoffer, der er ulovlige at holde som privatperson, derudover kræves der store mængder industrihamp for at producere en lille mængde olie, hvilket får priserne til at stige. En CBD-olie af god kvalitet er derfor ret dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *