Fodboldrejser skal sammensættes selv – læs hvordan her

De fleste fodboldrejser bliver sammensat af rejsebureauer, der har specialiseret sig i at hjælpe deres kunder med at lave fantastiske, personlige og, desværre ofte, dyre rejser til alverdens destinationer. Sidste nævnte karakter træk ved rejsebureauernes arbejde er desværre et stort turn off for mig, da jeg foretrækker at rejse relativt billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten, som man måske ville tro, at jeg bliver tvunget til, da jeg ikke gør brug af rejsebureauer ret tit. Eller, rettere sagt, så gør jeg faktisk aldrig brug af rejsebureauer af princip sag, da jeg synes det er sjovt og spændende at sammensætte egne rejser – især fodboldrejser – da jeg så selv har 100% kontrol, over hvad der skal ske i løbet af mine rejser. Men det kan godt være svært at håndtere planlægningen af egne rejser, da der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed – lige fra hotel til flyrejser, til de små detaljer såsom fodboldkampe, der gerne skal inkluderes i fodboldrejser, da der ellers ikke er meget fodbold over rejserne.

Og hvordan får man så styr på det? Altså, at få det hele til at gå op i en højere enhed, når du sidder hjemme foran computeren og forsøger at planlægge en rejse til dig og dine venner/din familie. Det spørgsmål er der mange svar på. Men som udgangspunkt bør du først vælge, hvilken fodboldkamp du ønsker at se. Det er meget vigtigt, da det ofte udgør en væsentlig og stor del af rejsens helhed, så vælg to hold, du synes, det ville være sejt at opleve i virkeligheden. Hvis du har et yndlingshold i Europa, såsom Barcelona, Real Madrid, Manchester United eller Liverpool, så bør du helt klart forsøge at få inddraget et af de hold i den kamp, i skal se, da du så med garanti vil få en langt bedre oplevelse, end hvis du ser to hold, du i bund og grund er fuldstændig ligeglade med.

Klubbernes kampprogrammer finder du ofte på klubbens hjemmeside, hvor de fleste informationer er at finde. Når du har valgt en kamp, bør du finde flybilletter, der passer med kampens spilledag. Det er ofte en god idé at være i byen mindst en dag før og en dag efter kampen, da du så får mulighed for at opleve byen, hvor i kampen spilles. Når du har fået det til at passe med flybilletter og fodboldkamp, skal du bare finde et hotel, hvilket ofte er den nemmeste del af det at planlægge en fodboldrejse.

Det er de vigtigste ting at huske, når du planlægger fodboldrejsen til din drømmeklub. God rejse og skriv endelig inde på boldrejser.dk, hvis du har brug for hjælp eller gode råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *