Har du tænkt på at starte dit eget selskab?

Gør som 2000 andre danskere, og stift dit eget selskab i år! Det sværeste step i processen er faktisk at vove sig ud i det, for så snart du har taget beslutningen om at oprette dit eget selskab, så står vi klar med at hjælpe med alle de praktiske spørgsmål og al den nødvendige rådgivning du behøver for at få det meste ud af din nye virksomhed.

Vi hjælper dig først og fremmest med at overveje hvilken virksomhedsform du skal vælge. Drømmer du om at være herre over hele selskabet, eller ønsker du at dele virksomheden med flere? Der er nemlig flere muligheder, når du skal vælge selskabsform, og begge har fordele og ulemper. For eksempel er en enkeltmandsvirksomhed en enorm glæde for den, der ønsker at være egen chef. Dette kaldes også at have et selvstændigt firma. Til gengæld betyder det også, at du er personlig hæftet til din virksomhed på ubegrænset tid. Ønsker du mere økonomisk sikkerhed, så kan et anpartsselskab være en oplagt type selskab at vælge. Her er du nemlig kun begrænset hæftet til selskabet, hvilket betyder, at hvis selskabet mod al forventning skulle gå nedenom og hjem, så mister du ikke mere end hvad du har indskudt som startkapital. Et anpartsselskab er desuden den type selskab, som de fleste vælger at oprette. Dels på grund af den økonomiske sikkerhed, men også fordi nye ændrede regler i selskabsretten har gjort det endnu lettere at stifte et anpartsselskab. De nye regler tillader nemlig en markant lavere startkapital, altså de penge, du skal skyde ind i stiftelsen af selskabet. I dag skal du derfor betale kr. 50.000 i startkapital. Ønsker du at stifte et aktieselskab, er startkapitalen væsentlig højere. Den er nemlig på kr. 500.000, og dertil følger flere krav om delvise indbetalinger efterfølgende. Stifter du derimod et iværksætterselskab op, et såkaldt IvS selskab, så er kapitalkravet helt nede på kr. 1. Disse kapitalkrav spiller selvfølgelig også en væsentlig rolle for, hvilken virksomhedstype du har råd til at stifte som selskab, og hvad der er mest sikkert for dig. Hos os sørger vi for en gennemgang og en analyse over fordele og ulemper af de forskellige virksomhedstyper overfor din idé, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest hensigtsmæssige og favorable konklusion.

Hviid Advokater kan hjælpe dig med at stifte selskab.

Vores mål er meget enkelt. Vi vil være dig og dit selskabs bedste ven og rådgiver, både i tide og utide. Gennem mange års ekspertise er vi vant til at blive spurgt om alt fra lavpraktiske spørgsmål til komplicerede juridiske problemstillinger, og en ting er sikkert: vi er altid klar til at hjælpe dig videre med et grundigt og værdifuldt svar. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail, og så snart du kontakter os er det vores fornemmeste opgave at komme med et kvalitetssvar så hurtigt som muligt, og på den måde yde den bedste service på markedet indenfor rådgivning og vejledning om stiftelse af et selskab. Vi har ekspertise i alle former for selskaber, så du skal være helt tryg ved, at vi kan hjælpe dig uanset hvilken type selskab du stifter. Du er velkommen til at ringe til os til en uforpligtende samtale, hvor vi kan fortælle mere om de muligheder og værdier vi kan give dig som selskabsstifter. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden, og vi stiler efter at svare dig indenfor 24 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *