Krifa sørger for økonomisk tryghed til dig, der har mistet dit job

Krifa er en kristelig fagbevægelse til dig, som ønsker økonomisk tryghed. Fagbevægelsen blev stiftet tilbage i år 1899. Krifa består både af Kristelig fagforening, som blev stiftet i 1931 og Kristelig a-kasse, som blev stiftet i 1929. A-kassen har sørget for at mange danskere har haft økonomisk tryghed, idet de har kunne få udbetalt dagpenge, hvis de mistede deres job. Krifa går ind for kompetent rådgivning, det vil sige, rådgivning af vores kompetente medarbejdere i et sprog der er let at forstå.

Krifa a-kasseNår man tilmelder sig Krifas a-kasse får man mulighed for at deltage i udvalgte gratis arrangementer og webinarer. På denne måde kan man holde sig opdateret og i gang, hvis man har mistet sit job. Man har endvidere mulighed for efterløn, dagpenge og økonomisk støtte til uddannelse. Derudover tilbydes der også diverse redskaber og inspiration til din jobsøgning eller karriere. Sidst men ikke mindst, så er det muligt at købe en lønsikring, der sikrer op til 80 % af den nuværende løn for en medarbejder, hvis han eller hun skulle blive ledig. Krifa søger altså for økonomisk tryghed og gode muligheder for at komme tilbage på jobbet, hvis man først er blevet sagt op.

Hvem kan blive kunde i Krifas a-kasse?

Alle over 18 år, kan blive medlem af Krifas a-kasse. Det er altså ligegyldigt, hvilken uddannelse du har, og hvilket job du har. A-kassen er for alle, som ønsker økonomisk tryghed. Det er endda også muligt at blive en del af a-kassen, hvis man er selvstændig – nemlig i Krifa erhverv.

Du kan læse mere om Krifa her.

Krifa erhverv

Krifa erhverv er for dig som er selvstændig og ønsker gode værktøjer eller redskaber til at anvende i jobbet. Det er muligt at finde alt fra forretningsplaner til juridisk rådgivning og rådgivning om medarbejdere. Det er også muligt at finde en lang række andre tilbud, som man kan bruge, når man er selvstændig. Der findes en række gratis tilbud, men ønsker man mere end dette kan de yderligere produkter tilkøbes. Typisk vil det være tilbud fra andre udbydere end Krifa selv, men de har også deres egne. Det er en god ide at være medlem af en a-kasse, når man er selvstændig, og lade sig vejlede af eksperter. En ændring i beskæftigelsen kan nemlig have rigtig stor betydning, i forhold til den forsikring man betaler. Forsikringen kan ændre sig alt efter om man er på vej i arbejde, mod ledighed eller pension.

Økonomisk sikkerhed er noget af det vigtigste når man driver en virksomhed. A-kassen er både et sikkerhedsnet og know-how. A-kassen hjælper dig med alle de ting, du skal vide, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed igen. Krifa hjælper endvidere med at guide og rådgive dig omkring de muligheder der er for at få dagpenge. Det kan nogle gange være svært at finde rundt i det hele, og det er her Krifa erhverv kommer ind i billedet – er man tilmeldt a-kassen kan man få hjælp og vejledning til det man behøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *