Lidt om vores gode ven, perlesten

Det er måske ikke noget man tænker så meget over

Af listen over de ting som de fleste folk bruger mest tid til at tænke på, er jeg sikker på at perlesten sikkert ikke er særlig højt oppe. Fremtiden er derimod nok snarere et af de mere repræsenterede emner som folk tænker over, men som sagt falder vores gode ven perlestenen nok ikke på den bedste plads den kunne være på. Og det er egentlig en ret skor skam, for jeg tror faktisk at hvis flere mennesker egentlig informerede dem selv om hvad perlesten kan gøre for dem, så er jeg sikker på, at flere og flere mennesker ville tænke på det. Nu sidder du sikkert og kigger lidt mistroisk på din skærm når du læser dette. ”Perlesten? Hvad i alverden kan man dog bruge dem til? Og hvad er de egentlig overhovedet?”  Frygt ej min kære læser, for alle disse spørgsmål og flere skal nok blive besvaret inden denne artikel er omme.

Først og fremmest skal vi nok få det største og måske mest basale spørgsmål ud af vejen. ”Hvad er perlesten?” Nogen ville måske være bange for, at det ville være dumt at spørge, men det er det overhovedet ikke, for jeg var også selv lidt usikker på, hvad i alverden perlesten egentlig var, før jeg fik øjnene op for, hvor dejlig en ting det egentlig er. Så i bund og grund kan jeg sige, at perlesten er en samling af små forskellige sten. Det lyder nok ikke så spændende, men når jeg siger til dig, at du har set dem mange gange før i dit liv, så ville du måske ikke tro mig. Det er nemlig de der små sten man ser over det hele på forskellige steder. Hvis du har været i en daginstitution som en børnehave eller fritidshjem, så har du uden tvivl set dem rundt omkring.

Men hvordan gavner de mig?

Måden hvorpå disse fantastiske små sten gavner dig lige nu er rent faktisk, at det er blevet larmende billigt at købe disse sten. Ja, det er næsten lige før, at du bliver betalt for at købe et par af dem! Eller okay, det er måske en lille overdrivelse, men du ved hvad jeg mener. Disse sten er billige og man kan bare ikke få nok af billige ting, vel? Derudover er det jo ikke bare noget du skal købe uden formål. Disse perlesten kan bruges til en hel masse forskellige ting som for eksempel til din have eller indkørsel. Det gør det også bare meget, meget sværere for ukrudt at kunne gro rundt omkring, så det er ikke kun en æstetisk ting, næ nej, det er skam en helt fantastisk ting som man burde bruge over det hele. Personligt er jeg begyndt at lægge mit barn i seng i en krybbe lavet udelukkende af perlesten, så han ved, at perlestenene er hans venner og de nok skal hjælpe ham igennem livet. Det er uanset om hans problemer er haverelateret eller ej.

Kilde: http://perlesten.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *