Løbebånd til dig, der ikke kan lide det dårlige vejr

Løbebånd er en god opfindelse til folk der gerne vil løbe og dyrke motion, men som synes at vejret her til lands ikke rigtig lægger op til at bevæge sig så meget udenfor som motionsløb kræver. Læs mere her om hvordan løbebånd kan hjælpe dig med at komme i gang med løbemotion.

Motion er noget som alle vi danskere har brug for. Eller i det mindste alle os der har et stillesiddende arbejde på et kontor. Og dem bliver der flere og flere af. I gamle dage havde man ikke brug for at dyrke motion i fritiden, fordi langt de fleste havde fysiske jobs, hvor de fik al den motion de skulle bruge, samt at det slet ikke spiste så meget eller så fedt som vi gør i dag. Der var ingen junk food og den slags.

Men i dag slipper man ikke udenom motion, hvis man ikke vil være endnu et tal i fedmestatistisken, som i disse år har et stærkt opadgående kurve.

Danskerne elsker at løbe

Løb er blevet allemandssport i Danmark. Eller ikke alle, men folk der løber mere eller mindre fast ude i naturen eller på byens gader er der i dag rigtig mange af. Det er så nemt at komme i gang med at løbe. Man kan sagtens købe gear, men i teorien kan man nøjes med et par gode løbesko og så er man i gang. Der er ingen abonnementer eller dyrt udstyr og “banen” ligger lige udenfor din hoveddør, uanset om du bor i by eller på land.

Vejret driller

Desværre er Danmark jo ikke lige frem kendt for at have godt eller stabilt vejr. Skal du løbe fast over året, vil du være ude i mere regn, blæst og frost end i solskin og pænt vejr. Det kan få nogen til at droppe løberiet, da det kræver en del ekstra motivation at tage løbeskoene på sådan en dag hvor det vælter ned med regn eller er glat på vejene. Det er her løbebåndene kommer ind i billedet.

Der findes mange løbebånd på markedet

Løbebånd er du måske stødt på hvis du har besøgt et fitnesscenter, men vidste du at du selv kan købe et og have stående hjemme i din egen bolig? Det kan være en god løsning, hvis du ikke vil betale et månedligt abonnement til fitness og hvis du ikke synes at du har brug for alle de andre faciliteter på centeret, men udelukkende vil løbe på løbebånd.

Alle prisklasser

Løbebånd findes i mange prisklasser helt fra under 7.000 kroner og op over 30.000 kroner. Det kan du se på denne side, hvor du også kan se hvilke modeller der er bedst i test indenfor de forskellige prisklasser. Når du vælger skal du nok også tænke på hvor meget du vil det. Og hvor vigtigt det er at udstyret er highend. Man behøver ikke at have samme professionelle udstyr derhjemme, som de har i et fitnesscenter, hvor belastningen og sliddet er 100 gange større, end hvis du selv kun bruger det derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *